Skip to content

Gratis verzending vanaf € 75,-

Uitstekende service

Veilig betalen

Twee jaar garantie

14 dagen retourrecht

Gratis verzending vanaf € 75,-

Uitstekende service

Veilig betalen

Twee jaar garantie

14 dagen retourrecht

Retourneren & ruilen

Wij zijn per e-mail en telefonisch bereikbaar:

E-mail: klantenservice@gewoonstoel.nl

Telefoon: +31(0)6 23541468

Is uw bestelling niet geheel naar wens? Of is het niet datgene wat u ervan verwacht had? Dan kunt u de bestelling natuurlijk altijd retourneren en gebruik maken van uw herroepingsrecht. Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop zonder opgave van reden. We stellen het echter zeer op prijs als u ook aangeeft waarom u gebruik wilt maken van het retourrecht. 
U moet dus binnen die 14 dagen aangeven als u van de koop wilt afzien (herroepen). Nadat u dit heeft aangegeven, heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen.

Retourneren kan via PostNL of in onze winkel in ’s-Heerenberg binnen 14 dagen. Als u wilt ruilen, kunt u de bestelling retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen.

Retourvoorwaarden

U kunt uw bestelling retourneren als aan de volgende voorwaarden is voldaan:

  • Bij retournering moeten de artikelen ongebruikt, onbeschadigd, in de originele staat en (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking zijn. Eventuele waardevermindering van het product door bijvoorbeeld schade, kunnen wij bij u in rekening brengen.
  • Artikelen die in elkaar zijn gezet, kunnen we alleen retour nemen als het artikel weer uit elkaar is gehaald. Alle materialen en onderdelen moeten compleet aangeleverd worden in (voor zover mogelijk) de originele verpakkingen. Zorg dat de artikelen goed zijn beschermd tegen eventuele transportschade. We kunnen een deel van de aankoopsom inhouden als de geretourneerde artikelen minder waard zijn geworden en dus ook niet meer voor de originele prijs verkocht kunnen worden.

De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat MWI Company B.V. / Gewoonstoel.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag daarom, bij het versturen, altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed.

U kunt door middel van het modelformulier voor herroeping aangeven dat u gebruik wilt maken van het retourrecht (overeenkomst ontbinden), maar dit is niet verplicht. U mag het ook per mail doen: klantenservice@gewoonstoel.nl of telefonisch. Vermeld daarin duidelijk het ordernummer van de bestelling en uw gegevens.  Na ontvangst van het artikel wordt beoordeeld of het aan de retourvoorwaarden voldoet. Is dat het geval, dan gaan we ons best doen om binnen 5 werkdagen het volledige bedrag terug te storen. Soms lukt dit niet, maar u kunt ervan uitgaan dat u uiterlijk 14 dagen na de retourmelding het geld terug hebt.